Meer dan 50 jaar ervaring

Al meer dan 50 jaar leveren we alle soorten drukwerk. In deze jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld van een traditionele drukkerij tot een allround bedrijf in marketingcommunicatie voor het midden- en kleinbedrijf, industrie en non-profitinstellingen.

Van briefpapier en enveloppen tot en met de mooiste mailingen en brochures. Bij de meeste klanten zetten we het drukwerk zelfs in de kast, of houden we het op voorraad. Of we verspreiden het complete product huis-aan-huis.

Naast de gedrukte communicatie in offset en print hebben we binnen ons pand een tweetal studio’s zitten die gespecialiseerd zijn in alle soorten opmaak, dtp, websites en communicatie of marketing strategien. Hele korte lijnen zorgen ervoor dat de klant krijgt wat hij of zij zoekt.

Naast het “normale” drukwerk, zijn we gespecialiseerd in ambachtelijke en ouderwetse technieken, zoals¬†Letterpress, foliedruk, pregen en boekdruk. mensen die de uitstraling van hun bedrijf serieus nemen, willen steeds vaker iets bijzonders. en daar proberen we op in te spelen met onze ouderwetse drukkerij.