Over ons

Al 50 jaar bijzonder ambachtelijk drukwerk en vakmanschap!

In 1968 is drukkerij ReproPrint opgericht door Ben Zijderveld. De onderneming staat nu onder leiding van Michel Zijderveld, zoon van de oprichter. Michel Zijderveld is opgegroeid tussen de drukpersen en apparatuur uit de grafische industrie.

Vintage zithoek ReproprintXL

Sinds 2015 hebben we ervoor gekozen om ons naast het gewone handelsdrukwerk vooral te richten op mooi en bijzonder ambachtelijk drukwerk. Juist in deze tijd is het belangrijk om het weinige drukwerk wat er is op te laten vallen. het veredelen van het “gewone” drukwerk is een van de mogelijkheden. briefpapier voorzien van foliedruk (goud of zilver hoogglans) of pregen (het opbollen van een klein gedeelte papier)zijn een van de mogelijkheden. Maar een extreem dikke papiersoort (450 tot 900 grams) gebruiken en bedrukken in de letterpress of boekdruk techniek, zorgt ervoor dat bijv. een uitnodiging zeker gelezen of bewaard wordt.

Het maken en meedenken in dit exclusieve drukwerk is echt een passie en de hele familie helpt hier nog steeds in mee. Het ambachtelijke drukwerk, als foliedruk, pregen en letterpress doen we op onze Heidelberg degels. Deze prachtige machines zijn perfect voor dit soort drukwerk. ondanks dat de drukpersen ruim 45 jaar oud zijn.

Inspiratie nodig voor bijzonder drukwerk?

Bel of mail voor een afspraak.