AirDnD

Gerz

Corleone

PO-Raad

Robin

GSN

NutraLinea

Inside Interiors

Choco Paradijs

van Zuilen

Oh deer…

Fuiks

Havensteder

Kersten magazine

Lakes

SarFath

Tjapko Media

Spraakuhloos

NIB

Multi-Mam

Trouwkaart Martin & Nathalie

Traumacentrum

ReadMe

Trouwkaart

SarFath

Trouwkaart proces

Tobania

Hull Vane

Dutch Soccer Youth Cup

BusinessClub

Gin Letterpress

Middelwatering

Van Zuilen

Capelle Centraal

Ziezotiek

UW

Bierviltjes Reproprint

Papyrus

De Vogel

Patagonia

Peter Lynn

In opdracht van Carnero Mediadesign hebben we deze mooie brochure mogen drukken voor Peter Lynn. 56 pagina’s met foto’s waar de spetters vanaf vliegen en dat moet het drukwerk ook uitstralen. Dit alles gedrukt op 120 grams offset als binnenwerk en 160 grams omslag in een oplage van 8.000 exemplaren. Een mooie staaltje vakwerk.  

Wetering

Kerstkaart Van der Wetering. Letterpress op 600 grams Gmund Cotton.  

KCC/SOnatural

Als sponsor van KCC/SO natural (Korfbal Combinatie Capelle) doe je af en toe iets extra’s. We wilden graag een goede indruk achterlaten bij de andere sponsoren en hebben deze doosjes met leuke onderzetters gemaakt.  

Fysiosport

Fysio Sport Capelle… vanaf een model een nieuwe folder creëren. Teksten overnemen, foto’s bij de teksten zoeken, een frisse creatieve blik eroverheen en we hebben een nieuwe folder. sp

See Buy Fly

Voor Compacon relatiegeschenken mochten we deze leuke doosjes maken en vullen met een bonbon. Het doosje is 5 x 5 x 5 cm.  

Dick van Wageningen

Een nieuwe gevelbelettering voor Dick van Wageningen, Doormanstraat, Capelle west.  

Garfield

Voor Lievaart Vormgeving & Communicatie hebben we deze productbrochures voor Garfield mogen drukken. 1000 en 1500 exemplaren voor 2 verschillende filialen. Ieder boekje heeft zijn eigen uitstraling en producten. Om makkelijk door de brochures te bladeren hebben we ze voorzien van Wire-O binding.    

Flashman Mannenmode

Oak & Morrow

Eenvoudig, stijlvol en opvallend. Dat is de beste omschrijving voor deze visitekaartjes van Oak en Morrow. 540 grams Zwart karton. eenzijdig voorzien van witte folie en op de andere zijde glansfolie in letterpress.  

WaterRower

Marccain

Spoedmailing voor Carnero Mediadesign. Binnen 2 werkdagen gingen de ruim 5000 mailingkaarten van Marccain op de post. Altijd weer een uitdaging om zo’n onverwachte mailing snel voor elkaar te krijgen.  

Dimco

Voor Readme Signing hebben we een kleine oplage stickers mogen verzorgen. Een kleine oplage wil niet zeggen dat de mogelijkheden dan beperkt zijn, integendeel! 3 formaten, waarbij de grootste 55 x 70 cm zijn. En natuurlijk zijn de stickers bestendig tegen alle weersomstandigheden en zonlicht.

Laagland

Voor het bedrijf Lievaart vormgeving en Communicatie, mochten we deze complete uitnodiging voor een beurs verzorgen. Een doosje dat per post verstuurd moest worden, met hierin enkele losse kaarten en een foldertje van 10 x 30 cm. Al met al een leuk geheel. Ook om te maken trouwens.

Beauty by Design

Flyers…. Opmaak, drukken en huis-aan-huis verspreiding. Makkelijk en snel geregeld en je ligt bij 8000 huishoudens op de mat. We verspreiden meestal met een van de wekelijkse kranten die bij u op de mat vallen. Als losse insteker val je veel beter op dan wanneer de flyer in een folderpakket zit.

LifeMaxx

Naast de enveloppen, het briefpapier en de visitekaartjes, hebben we ook de prachtige catalogus mogen verzorgen. Een stoere look en feel door voor het omslag grijsboard te gebruiken en in full colour te bedrukken. Net zo stoer als alle fitness attributen die dagelijks over de hele wereld verzonden worden door Lifemaxx.  

VSVK Expo

Gewoon een uitnodiging…. Maar dan toch even anders. Deze kaart van 600 grams Gmund Coton, zie je beslist niet over het hoofd. Gedrukt in Letterpress met fluor inkt en een fluor edgepainting. Zeker weten dat de mensen die deze uitnodiging ontvangen hem een paar keer door hun handen hebben laten gaan om te voelen hoe […]

Cavalli

Jules Destrooper

Voor Bureau Flink, in Antwerpen, hebben we deze prachtige wafels eh .. visitekaartjes mogen maken. Dit wafeleffect hebben we bereikt door 300 grams Gmund Cotton te drukken en te pregen. de look en feel is net als de heerlijke wafels van Jules Destrooper.

Kaashuys

Ook etiketten op rol zijn geen probleem. Plakken maar…. Gedrukt voor Lievaart vormgeving en communicatie

So Cee

 

HRC

Voor dietistenpraktijk HRC verzorgen we al het drukwerk.  Briefpapier, enveloppen, afspraakkaartjes, dagboekjes, verwijsblocs en folders. Natuurlijk zorgen we ervoor dat al het drukwerk dezelfde mooie uitstraling heeft.

Beveiligingsoplossingen

     

Huisartsenposten Rijnmond

Een complete huisstijl. briefpapier, enveloppen memoblokjes. Inclusief het complete voorraadbeheer en leveren op verschillende adressen het hele jaar door.

VV Capelle

Letterpress plaatjes

Letterpressed

Kerstkaart

Deze bijzondere kerstkaart hebben we gemaakt voor ontwerpster Larissa Kasbergen. papier: 600 grams Gmund Cotton Bedrukking: tweezijdig goudfolie, diep in de kaart gedrukt.          

Flink

   

Lindemans

Voor ontwerp bureau Flink, in Antwerpen, hebben we deze prachtige hangtags gemaakt voor Lindemans Gin. 300 grams Kraft, gedrukt in letterpress. Gestansd en voorzien van koperen ringetjes en een stoer touwtje, waarmee de labels aan de flessen hangen.      

Stichting Tileng

Voor de Stichting Tileng hebben we kosteloos de flyers gedrukt. Sinds de oprichting in 2000 (en via haar oprichters reeds een drietal jaren daarvoor) steunt Stichting Tileng aan aantal desa’s (dorpen) op het eiland Java in Indonesië. In eerste instantie uiteraard de desa Tileng, inmiddels uitgebreid met Imogiri en Baturraden. Stichting Tileng heeft als doelstelling het […]

Visitekaartje Read Me

Geboortekaart Luna May

Een prachtig geboortekaartje voor Juna May….. Gedrukt in 3 PMS kleuren, en in 3 verschillende dieptes op Crane Lettra.

Visitekaartje Urushi Studio

Een bedrijf dat aziatisch lakwerk repareert wilde een bijzonder visitekaartje. wij maakten een kaartje, tweezijdig zwart gedrukt met laminaat en afgewerkt met goudfolie. 600 grams karton.

Geboortekaart Jack

Nieuwsbrief Van Zuilen

Trouwkaart Andrea & Raul

Geboortekaart Rubin

Geboortekaart Norah

Trouwkaart Niels & Jose

Geboortekaart Levi

Trouwkaart Boy & Margaritha

AP Bloem

Boekwerk

WK Standaard

WK standaard

Te bestellen met uw eigen naam en logo.

25 stuks € 1,75 per stuk
50 stuks € 1,25 per stuk
100 stuks € 0,75 per stuk
200 stuks € 0,60 per stuk
250 stuks € 0,55 per stuk
500 stuks € 0,45 per stuk

Letterpress

Tree-pod packaging

DH Express & Logistics

Kerstkaart letterpress

Letterpress kerstkaart. Een combinatie van letterpress indruk en foliedruk op 600 grams karton.

Telefoonaanname.nl

Voor Telefoonaanname.nl hebben we het drukwerk verzorgd van de complete huisstijl.

Eugenie Jansen

Een bijzondere huisstijl. Eugenie werkt heel veel met kleuren en heeft dan ook gekozen voor 8 kleuren kaartjes, welke gedrukt zijn op 300 grams katoenhoudend karton, waarbij de vingerafdruk ook echt voelbaar is.

Van Zuilen

Andringa, Caljé + De Jager Advocaten

Het gaat om de combinatie. Mooi drukwerk, de vormgeving, en gedrukt op Conqueror Smooth CX22, diamantwit. Carnero mediadesign, is één van onze vaste vormgevers en samen maken we de mooiste dingen.

Leukedoosjes.nl

Al enkele jaren ontwikkelen en produceren we bij drukkerij Reproprint leuke kleine doosjes voor elke gelegenheid. oplage vanaf 25 exemplaren, bedrukking in full colour en bijna alles is mogelijk. Kijk voor meer informatie eens op onze website www.leukedoosjes.nl

Jeroen Beekman

Stagebooklet

praktijk Den Uijl

KOK Makelaars

Voor Kok Makelaars hebben we een totaalpakket geleverd. Logo ontwikkeling, huisstijl voor het drukwerk, website en zelfs de gevelbelettering. Een makelaar met een moderne en frisse aanpak, dus enkele keren per jaar gaat er ook een mailing de deur uit naar 12.500 woningen.

Raymi Hoveniers

LifeMaxx

   

Holland Automaten Service

Garcia

Garcia heeft een stoere uitstraling. Zo hebben we voor een groot gedeelte van hun drukwerk het idee geopperd om grijsbord te gebruiken in plaats van cremekleurig karton. Het karton is eigenlijk niet geschikt voor drukwerk, en heeft dus enige nadelen. Hierdoor krijgt het drukwerk een nog ruwere en stoere uitstraling. Het resultaat mag er zijn.

Letterpress

Letterpress, oftewel boekdruk. Met deze prachtige techniek maken we de meest bijzondere huwelijks- en geboortekaarten, maar ook visitekaartjes. Drukwerk dat echt opvalt en zeker bewaard wordt.

Beauty By Design

Een prachtige huisstijl. Strak en stijlvol. Daarnaast is het drukwerk afgewerkt met een satijnzachte laminaat laag. Precies zoals je huid aanvoelt na een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Havensteder

Een grote woningstichting heeft een betrouwbare partner nodig voor zijn drukwerk. Grote oplages, concurrerende prijzen, voorraadbeheer voor alle filialen. Ook bij een onverwachte snelle actie naar hun bewoners zorgen wij ervoor dat binnen 1 a 2 dagen 45.000 brieven en enveloppen klaarstaan om in te printen en te verzenden. Je moet op elkaar kunnen bouwen.

Middelwatering Bouw

Middelwatering Bouw is een regionale aannemer in het luxere segment woningen. Het is vanzelfsprekend dat je drukwerk ook die uitstraling heeft. Van visitekaartje tot envelop en van Rollupbanners tot een waardecheque van 50 x 70 cm. Wij zorgen ervoor.

Potenco

Voor Potenco hebben we een huisstijl ontwikkeld die fris en modern over moest komen bij hun relaties. Daarnaast wilden ze hun nieuwe folderlijn op een leuke manier presenteren bij hun (potentiële) klanten.

Portfolio